Extra geld verdienen online met een affiliate shop

Geplaatst op 03-01-2022

Categorie: Computer en internet

Extra geld verdienen online is mogelijk met een affiliate shop. Vrolijk Internet Services levert een PHP script waarmee u vandaag nog uw eigen affiliate webwinkel kunt bouwen. Op de website kunt u zowel het PHP script als webhosting aanschaffen om uw eigen affiliate site te starten.

Met het meegeleverde beheerpaneel heeft u de volledige controle over de look en feel van uw affiliate shop. Niet alleen kunt u via het beheerpaneel de kleuren van uw website wijzigen, ook kunt u de voor de zoekmachines relevante informatie invullen via dit paneel.

Samen met de afbeeldingen en relevante productinformatie kunt u de producten en affiliate links geautomatiseerd toevoegen binnen uw affiliate shop. U haalt dan periodiek een zogeheten “feed” op bij een affiliate netwerk zoals TradeTracker. De binnen deze feed opgenomen producten worden bij het ophalen van de feed automatisch aan uw affiliate winkel toegevoegd.

Binnen uw affiliate webwinkel kunnen de bezoekers naar producten zoeken die zij willen kopen. Bij ieder product binnen de affiliate shop wordt informatie rondom het product getoond aan de bezoeker. Daarbij wordt ook een knop getoond waarmee de bezoeker kan navigeren naar de website van de adverteerder. Daarbij wordt een code doorgegeven die is gekoppeld aan u als affiliate publisher. Zo kan een affiliate commissie aan u worden toegekend.

Wanneer u zich aanmeldt bij een affiliate netwerk krijgt u toegang tot een groot aantal mogelijkheden. Zo kunt u eenvoudig de feeds raadplegen die u binnen het affiliate script kunt toevoegen. Daarmee worden de producten automatisch binnen uw affiliate winkel opgenomen, zodat u weinig tijd in het onderhoud van de webwinkel hoeft te stoppen.