Supersimpel Paleo

Supersimpel Paleo!

Het Paleo dieet is gebaseerd op de veronderstelling dat de huidige mens qua opbouw van DNA vergelijkbaar is met de oermens, onze voorouders, die leefden in het Paleolithicum, een tijdperk van miljoenen jaren geleden. Hierbij wordt er van uit gegaan dat het dieet van toen ook in de huidige tijd gebruikt kan worden. Supersimpel Paleo is het nieuwe boek van auteur Mitchel van Duuren en is gebaseerd op het bereiden van Paleo recepten in korte tijd, met slechts 5 ingrediënten.

Het Paleo dieet is een zeer effectief dieetplan dat recent heel snel en sterk aan populariteit is gestegen. Er bestaan talloze diëten, korte en lange programma’s om af te vallen, al dan niet met bijkomende (hoge) kosten. Zoals al genoemd, diëten zoals het crash- of ziekenhuisdieet geven wel een snel resultaat, maar dit is voor de korte termijn en vaak ook voor hele specifieke doelgroepen, zoals patiënten die bijvoorbeeld gepland staan voor een operatie en voor wie een lager gewicht van belang is voor een goed herstel na de ingreep. Kenmerkend voor de gebruikers van het Paleo dieet is dat zij niet alleen snel willen afvallen, maar ook op een gezonde en duurzame manier.

Gezond recepten met slechts 5 ingrediënten op tafel binnen een mum van tijd!

De kracht van Paleo zit in het vermijden van met chemische middelen bewerkte ingrediënten, waardoor je lichaam het maximale kan halen uit natuurlijke plantaardige en dierlijke ingrediënten. Hierdoor krijg je alleen de meest essentiële voedingsstoffen binnen. Je hoeft je geen zorgen te maken over hoeveel eiwitten, koolhydraten of vetten je binnenkrijgt. Je zult zeker niet dik worden. Voor liefhebbers van vlees en vis is dit een ideaal dieet. Daarnaast heb je je groente en fruit, waarbij fruit een klein aandachtspunt is, in verband met de suikergehalte is sommige fruitsoorten, zoals een banaan.

Wil je afvallen met een minimale tijdsbesteding?

Supersimpel Paleo is ideaal om bijvoorbeeld na een drukke werkdag in korte tijd een gezond recept op tafel te hebben om van te genieten. Geschreven door Mitchel van Duren, auteur van “De Paleo Revolutie”, is dit boek een ware oplossing in de huidige tijd, waarin mensen niet weten waar ze de tijd vandaan moeten halen om naast alle dagelijkse bezigheden ook nog aandacht te geven aan hun figuur en gewicht.

Het Paleo dieet de mogelijkheid om lange termijn resultaten te behalen. Heb je je streefgewicht gehaald dan kost het geen moeite om dit vast te houden. Alle producten in het Paleo dieet zijn te vinden in de supermarkt, dus het is niet nodig om op zoek te gaan naar dure ingrediënten.

Profiteer nu van de aanbieding om “Supersimpel Paleo ” (t.w.v. ruim €94) in huis te halen voor slechts €37. Gebruik de kennis van Mitchel van Duuren en begin met deze gezonde recepten.

Supersimpelpaleo

 

 

Supersimpel Paleo - bestel het boek nu!