Over ons

Een goede conditie is zeer belangrijk. Tegenwoordig heeft iedereen het druk. Dit kan op het werk zijn, thuis, of een combinatie of op een hele andere manier. Met een goede conditie komt ook een fit gevoel. Voor sommigen is het drempel om de eerste stap te zetten richting een fit en energie rijk gevoel. Dit kan verschillende redenen hebben. Tijdsgebrek (komen we weer op de genoemde drukte), schaamte (bij bijvoorbeeld overgewicht), lichamelijke beperking en vrijwel zeker vele andere redenen.

Op deze website zul je veel lezen over de nieuwe rage van dit moment, Crossfit. Daarbij zullen we één van de meest gebruikte tools binnen de Crossfit veel bespreken, de kettlebell. Er zullen artikelen verschijnen over dieet, maar het focus zal gelegd worden op een zo goed een effectief mogelijke manier in goede conditie geraken. Een leuke bijkomstigheid is uiteraard overtollige kilo’s kwijtraken. Maar belangrijkste is, zet de eerste stap. We hopen je met deze website en de verschillende artikelen te kunnen motiveren om dit te doen.

Onze filosofie is dat een gezond lichaam begint bij jezelf en wij reiken je adviezen, tips, achtergrondinformatie en meer aan om dit doel zo goed mogelijk te bereiken.

Wij staan klaar om alle vragen te beantwoorden die kunnen opkomen tijdens het lezen van de artikelen. Neem gerust contact op met ons.

Veel plezier toegewenst!

Sportieve groet,

Team Afvallen met Fitness