Eiwitdieet – Vitadis

Vitadis eiwitdieet

Vitadis Slanker Leven Plan – 3-6 kilo per week afvallen doe je met het eiwitdieet!

Het is een feit dat je met een eiwitdieet zeer goede resultaten kan behalen om af te vallen. Op verantwoorde wijze een hoge eiwitintake genereren in de loop van de gehele dag zorgt voor deze resultaten.

Heb je een overgewicht of niet, maar wil je de overtollige kilo’s kwijtraken? Het juiste eiwitdieet kan dan uitkomst bieden! Wat geldt voor vele andere dieten geldt ook voor het eiwitdieet. Er zijn vele varianten en keuzes, niet allemaal hebben een blijvend effect en dat is juist wat het doel is voor de meesten, afvallen en op het streefgewicht blijven. Een effectief eiwitdieet dit dit kan bereiken is het Vitadis Slanker Leven Plan.

Verkozen tot het beste eiwitdieet van 2015, biedt Vitadis een dieet aan, om op gezonde en verantwoorde wijze af te vallen, met blijvende resultaten op de lange termijn. Onderzoek heeft aangetoond dat 3-6 kilo verliezen per week met dit dieet zeer makkelijk te behalen is!

Vitadis

De Vitadis Group heeft het Slanker Leven Plan ontwikkeld met het doel om op gezonde wijze binnen redelijk korte tijd af te vallen. Hierbij is rekening gehouden met het doel dat het effect op lange termijn blijvend is. Het Plan blijkt geweldige resultaten te hebben, getuige het feit dat ruim 10.000 Nederlands al gebruik maken van dit dieet. De resultaten zijn ook verbluffend, 3-6 kg per week afvallen.

Wat kun je verwachten van het Slanker Leven Plan?

Het Slanker Leven Plan, ontwikkeld door Vitadis Health Care, claimt dat het Slanker Leven Plan het volgende teweegbrengt:

  • Gemiddeld 3 tot 6 kilo gewichtsverlies per week
  • Het kost geen moeite om het vol te houden
  • Geen honger gevoel
  • Vakkundige begeleiding door Vitadis coaches
  • Gewicht verliezen op een verantwoorde en gezonde manier!
  • Alles is online te volgen
  • Volledig voedingspakket voor anderhalve week.
  • Geen Jojo effect
  • En last but not least….levenslange korting!

VITADIS - Slanker Leven - Bestellen

 

Buikvet verbranden

In de huidige maatschappij, waarin sprake is van een groei van het aantal personen met overgewicht en suikerziekte (diabetes mellitus), gaat het in vele gevallen niet alleen meer om buikvet verbranden om er goed uit te zien voor op het strand, maar gaat het juist om de gezondheid van de mens. Ter illustratie, 1 kg afname in gewicht heeft al een positieve meetbare invloed op de bloeddruk. Met het Vitadis Slanker Leven Plan zijn resultaten te behalen van 3-6 kg afvallen per week.

Een eiwitdieet draagt bij aan de vetbranding. Hieronder volgt een korte toelichting over hoe vetbranding in het lichaam plaatsvindt, in de fysiologie ook wel lipolyse genoemd.

In het lichaam heeft lipolyse tot doel het opwekken van energie. Zowel het verbranden van lichaamsvet als het verbranden van voedingsvet leidt tot energie. Belangrijke hormonen in dit proces zijn insuline en glucagon. Wanneer je niet eet, worden er logischerwijs geen voedingsstoffen opgenomen in het lichaam en is de insulinespiegel in het bloed laag. Tegelijkertijd verbruikt je lichaam in welke toestand ook energie. Deze energie moet ergens vandaan komen. Wanneer je dus niet eet of aan het sportEiwitdieet lipolyseen bent, haalt je lichaam de energie uit de inwendig opgeslagen voorraden. Het eerste wat er gebeurt is de afbraak van koolhydraten. Hierbij wordt het hormoon glucagon omgezet naar glucose (gylcogenolyse). Vervolgens worden opgeslagen vetten afgebroken en omgezet naar glycerol en vetzuren. Deze vetzuren kunnen op hun beurt direct gebruikt worden om energie op te wekken of gebruikt worden om glucose aan te maken (gluconeogenese). Voor dit artikel leidt het te ver om nog dieper in te gaan op de stofwisselingsprocessen in het lichaam, maar lees vooral hierover bij interesse. Je eigen lichaam goed kennen is zeker ook een belangrijke factor in het kader van gezondheid in het algemeen en resultaten boeken met betrekking tot lichaamsvetverbranding in het bijzonder.

De balans tussen de mate van opslaan van energie uit voedsel en de mate van het gebruik van deze energie bepaalt heel kort gezegd je gewicht. Een goede eiwitdieet heeft absoluut een positief effect op het gewicht.

Vitadis Slanker Leven Plan

Ieder begin van een nieuwe fase kan moeilijk zijn, zo ook mogelijk starten met het Slanker Leven Plan. Dit is ook begrijpelijk als je lichaam dit nieuwe dieet niet gewend is. Dit zal echter van korte duur zijn, is de ervaring van de vele gebruikers. Onafhankelijk specialist in klantbeoordelingen Kiyoh waardeert het Slanker Leven plan met een 8.7. Het Plan bevat meer dan 80 verschillende eiwitproducten. Zoals je zult zien bestaat het assortiment niet alleen uit eiwitrepen en -shakes, maar echt veel meer.  De gezonde recepten zijn lekker, je zult niet met een hongergevoel naar bed gaan.

Vitadis eiwitdieet

Profiteer van de geweldige aanbieding die Vitadis momenteel heeft, namelijk een levenslange 60% korting!

Levenslange korting van 60% - bestel nu!